Herman Smeets

 

 

  

 

 

Herman Smeets trad begin jaren 80 op als stemimitator, conferencier en presentator.  Hij wist vele mensen te boeien met zijn optredens. Daarnaast trad hij een aantal keren op t.b.v. maatschappelijke doelen.

 

 In 1984 won hij Avro's Nieuwe Oogst. Daarna volgde een samenwerking met Ad Visser in de theatertour "high tec Heroes" waarbij hij een aantal wisselende types bracht.

 

Na lange tijd is hij nu weer terug!  Hij kwam onlangs in contact met Robert Brown die hem aanspoorde enkele mooie demosongs op te nemen! Dit is inmiddels gebeurd, en heeft geresulteerd in 3 mooie songs : A little at the time - mooie Engelse ballad Het dorp - klassieker van Wim Sonneveld Het stamcafe - hilarisch gezellig liedje met vele bekenden die meezingen!

 

Herman Smeets is te boeken voor presentaties, hij kan op zeer humoristisch en persoonlijke wijze invulling geven aan uw evenement !!  Alhoewel hij goed kan zingen, ligt het accent bij Herman op presentaties  vol humor, conferences, imitaties en sketches.

 

Hij is zeer breed georiënteerd en kan voor nagenoeg elke gelegenheid zorg dragen voor passend entertainment op maat !!!

 

Sinds 1 september 2012 verzorgt Herman Smeets elke woensdag en elke zaterdag een eigen radioshow bij omroepbaarle.nl  Het is een gezellig programma met veel  muziek, info en hier en daar wat gekkigheid.  Regelmatig bijgestaan door sidekick Elize Jorritsma.

 

De show wordt inmiddels ook uitgezonden bij een groot aantal Nederlandse, Belgische en zelfs een Duitse zender.