HHF-TOP40 

De HHF-TOP40 is een non-commerciële en onafhankelijke populariteitslijst in de genres volksmuziek/levenslied. De lijst, welke sinds 2006 bestaat en voorafging aan de oprichting van HollandseHitsForum.nl, wordt elke woensdagmiddag  opnieuw samengesteld op basis van een combinatie van uiteenlopende gegevens: 50% daarvan zijn uitgebrachte stemmen waarbij de website bezoekers elk uur 1, 2, 3, 4 of 5 sterren kunnen geven aan alle genoteerde liedjes. 

 

 

HHF-TOP-SHOW - RADIO 

Elke donderdag van 14:00 tot 17:00 uur kunt u via diverse aangesloten radiostations luisteren naar de HHF-TOP40-SHOW. Hierin worden naast de nieuwe TOP40 ook gedraaid: Nieuwe releases (Tips), diverse tracks van het “Album v.d. Week”, enkele “TOP40-Klassiekers” (uit oudere HHF-hitlijsten) en verder is er aandacht voor de “Sterrentopper-Talent v.d. Week”. De presentatie is in handen van Nick Holland.

 

 

HHF-KANJERSCHIJF / HHF-ALBUM v.d. WEEK 

Elke woensdag rond 12:00 uur maakt de redactie voor de nieuwe HHF-Kanjerschijf een keuze uit de recent aangeleverde singles. De leukste, gezelligste, mooiste, beste of meest bijzondere single volgens DE redactie, maakt kans om vanaf donderdag “HHF-Kanjerschijf” te worden. Eveneens wordt dan het nieuwe “Album v.d. Week”  gekozen. Gedurende een week lang is er veel aandacht voor zowel de Kanjerschijf als het “Album v.d. Week” op HHF én veel airplay via onze radiopartner(s).

 


 

VOOR RADIOSTATIONS: 

Radiostations die de gegevens van de HHF-TOP40 willen gebruiken voor hun eigen programmering, kunnen contact opnemen voor de voorwaarden. Opgelet: HHF levert hiervoor nimmer muziek aan! Via DeRadioShow.eu kunt u zich aanmelden als uw zender op donderdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur ook de HHF-TOP40-uitzending wil uitzenden.